Alaturi de tine in cea mai importanta zi din viata petrecuta in doi.

Septi & Oana
Pe doi oameni care se iubesc cel mai tare îi împlinește familia. Familia completă, așa cum au creat-o Septi și Oana, împreună cu fetele lor minunate, Nadia și bubulica mica și jucăușă. S-au căsătorit, jurând să-și fie alături unul altuia, și să își ocrotească familia frumoasă! Casă de piatră vă dorim și noi!
Sebastian & Camelia
O nuntă frumoasă, cu oameni pe măsură, așa a fost nunta lui Cami cu Sebastian! Le doresc casă de piatră, cu multă bucurie și le mulțumesc pe această cale pentru faptul că am putut și noi să fim părtași la bucuria lor! Să ne revedem, voioși, din nou! Cu drag, echipa!
Adrian & Mihaela
Au spus: Da! Mihaela și Adrian s-au căsătorit, sperând la o iubire infinită, pe veci. Cei dragi le-au fost alături. Așteapta mare petrecere! Casă de piatră, oameni frumoși!
Robert & Renata
Oameni frumoși, îndrăgostiți și plini de speranță și-au jurat dragoste infinită. Le-am fost și noi alături, cei care ne-am ocupat de amintiri și voie bună. Mulțumim că ne-ați ales și ne-ați primit în albumul vostru cu amintiri, chiar și așa, rămânând în...culise! Casă de piatră vă dorim! Echipa!
Nuntă Marco & Iulia
Cald, vară, iubire, nuntă mixtă, echipă fantastică, locație de vis...un combo perfect pentru o nuntă reușită... Iulia și Marco, au așteptat momentul perfect să celebreze cea mai frumoasă zi a iubirii lor, nunta! A rămas pentru totți o zi de neuitat, iar eu aștept cu nerăbdare să mai aștern în imagini, iubiri și bucurii...La mulți ani, dragilor!
Didier & Nico
O frumoasă poveste de iubire care durează de ani! Nicoleta și Didier și-au jurat iubire veșnică de curând, avându-i aproape pe cei mai dragi lor. O echipă fantastică, o zi de neuitat pentru noi toți, o nuntă de vis! Casă de piatră vă dorim și noi!
Andrei și Alexandra
Au spus: da! pentru totdeauna. Așa să fie! Casă de piatră, oameni faini!
Nuntă Cristi & Mădălina
A day to remember - sau în alte cuvinte, cel mai frumos eveniment din viața unui cuplu îndrăgostit, ziua nunții...O zi de neuitat pentru ei, și pentru noi, cei care le-am fost alături. Vă doresc și eu - Casă de Piatră! Să ne revedem cu bine, veseli și fericiți și cu ocazia altor evenimente magice, precum această zi!
Andrei & Damaris
Tineri minunați, spun: Da! în fața lui Dumnezeu, a lor și a celor dragi lor. Anul acesta iubirea a fost sărbătorită în suflete mai ales. Cununiile civile, cununiile religioase, nunțile au fost sărbătorite inedit, ele creând amintiri ale unor momente care le rămân tuturor în inimă pentru vecie. Andrei și Damaris au sărbătorit într-o zi specială - cununia religioasă, nunta în fața lui Dumnezeu.
Tudor & Ale
Iubirea găsește cele mai inspirate căi! Ale & Tudor au găsit-o, spre bucuria lor și a celor dragi lor. Îi felicit și eu și le mulțumesc că m-au ales să le creez amintiri fotografice memorabile!
Cătălin & Ioana
Ei doi, Cătălin și Ioana sunt doi dintre acei oameni pe care i-am fotografiat în cel mai important moment al vieții lor, față de care am simțit ”dragoste la prima vedere”, din prima clipa când ne-am văzut la cafea. Mă bucur nespus că oamenii mei mă găsesc, în câmpul infinit al energiei iubirii. Vă doresc casă de piatră , dragilor! Abia aștept să ne revedem!
Andrei & Oana
Două esențe de iubire și-au jurat credință veșnică, de curând. Un loc de vis, precum dragostea lor, atmosfera de poveste, fiecare detaliu pus la punct cu suflet chiar de ei, muzica pe masură, invitați minunați, totul la superlativ... Casă de piatră, oameni frumoși ai sufletului meu!
Cătălin & Ioana
Au spus: Da! și eu am avut bucuria de a le fi alături. Cătălin și Ioana sunt doi dintre oamenii dragi care au intrat în viața mea de fotograf. Le doresc "Casă de Piatră" și iubire infinită.
Ionuț & Fiama
Un cuplu minunat și îndrăgostit, alături de care am petrecut un timp prețios, a spus de curând: DA! Le doresc ani mulți și valoroși împreună. Casă de piatră!
Loredana & Flaviu
O ședință foto -trash the dress- înt-o locație de vis... de iarnă. Un cuplu draguț, îndragostit și curajos să înfrunte tempetura de afară, de amorul artei, precum chiar Loredana mi-a zis. Îmi place de voi, miri curajoși!
Rareș & Georgiana
Rareș & Georgiana au spus: Da! I-au avut alături pe cei dragi lor. Eu am fost norocoasă să le pot fi alături, scriind povestea lor în imagini. Locația frumoasă aleasă de ei, le-a găzduit petrecerea memorabilă, din centrul orașului natal, Târgu Mureș. Mulțumesc tuturor pentru amintire!
Ionuț & Andreea
Ionuț și Andreea, s-au căsătorit de curând, în orașul natal, Bistrița. Au spus: Da! Familia și prietenii dragi le-au fost alături. Iși vor aminti cu drag de această zi, unică, ziua nunții lor! Casă de piatră, dragilor!
Rareș & Georgiana - After wedding
Un cuplu frumos, un apus de toamnă minunată, o amintire dragă. Fotografiile păstrează totul viu, în memoria noastră, pentru totdeauna. Scriem povești împreună!
Iarin & Raluca
Am participat cu mare bucurie la workshopul de fotografie de nuntă, Tell a Story, susținut de Julius Paul, un fotograf talentat și foarte pasionat, căruia îi mulțumesc pentru dedicarea cu care ne-a îndrumat pașii, tuturor participanților. Am pus câteva imagini de inspirație și pentru voi, aici. Pentru o nuntă reușită fiecare detaliu contează!
Dan & Andreea
O poveste de iubire incepută demult a fost oficiată festiv, de curând! Andreea și Dan au spus: da!... în fața celor apropiați sufletului lor! O nuntă frumoasă, de început de septembrie, scăldată de razele calde ale soarelui și de iubirea lor! Să fiți fericiți precum sunteți azi!
Flaviu & Loredana
O nuntă frumoasă de început de toamnă, a doi tineri îndrăgostiți care și-au jurat credință veșnică. Să vă iubiți mereu ca și acum! Să nu uitați niciodată de ceea ce este cel mai important pentru sufletul vostru! La mulți ani, frumoși!
Cosmin & Andra
Cosmin & Andra au spus de curând: da! Un cuplu frumos, îndrăgostit și romantic, cărora le doresc ani mulți și frumoși împreună! Fiecare întâlnire cu oameni minunați mi se pare magică, precum a fost și aceasta! Să ne revedem cu bine!
Swen & Adela
Un cuplu îndrăgostit a spus: da! Swen și Adela s-au logodit de curând și și-au sărbătorit momentul cu o ședință foto în natură. Swen fiind din Olanda, țară fără munți, a fost foarte încântat de ideea unei ședințe foto în vârf de Apuseni. Am petrecut împreună o seară magică! Aștept nunta la castel! :-) Congratulations Swen and Adela! I wish you to be always happy and in love, as I saw you! Wishing you the best!
Loredana & Flaviu
Viitori miri, în drumul lor spre altar, au poposit împreună cu mine, în liniștea care înconjoară Belișul. Pentru o ședință foto, desigur. Lore & Flaviu vor spune în curând DA, eu le voi fi alături, și aștept cu nerabdare momentul! O ședință foto pe sufletul meu, precum sunt toate!
Anelore & Iacob
Love is in the air, so - Save The Date! E primăvară, și se anunță încă o nuntă frumoasă. Am imortalizat anunțul ei, cu niste fotografii memorabile, create împreună cu îndragostiții și cu Flavia, artista floristă!
Adrian & Loredana
Adrian și Loredana s-au căsătorit! Le doresc ani frumoși împreună! Să vă amintiți cu mare drag de cele mai frumoase momente! La mulți ani!
Loredana & Flaviu
Iubirea este universală! La fel se întâmplă și cu iubirea lui Flaviu cu Loredana! Ardealul și Moldova s-au unit într-o poveste frumoasă de dragoste, pentru care le țin pumnii, să dureze până la adânci bătrâneți! Am imortalizat o fărâmă din ea, într-un sat maghiar, din inima Transilvaniei, pe nume Rimetea! Să fiți fericiți, dragilor!
Juli & Dan
Oameni minunați! Oameni ai sufletului meu! Oameni care iși scriu povești în imagini! O ședință foto faină cu Juli & Dan, în inima Clujului nostru, al tuturor. Scrie-ți povestea și fă-o să dăinuiască mereu în inima ta!
Anda & Andrei
O nuntă frumoasă, de toamnă la Sun Garden Resort, Cluj-Napoca. Anda și Andrei se iubesc enorm și asta se vede! Mă bucur să am ocazia să scriu asemenea povești de dragoste. La multi ani, dragilor! Să nu uitatți această zi, niciodată!
Alexandra & Ențiu
O ședință foto după nuntă, la apus - un cuplu minunat și un loc de vis!
Adela & Dorin
Nuntă de început de septembrie în Carei, cu oameni minunați și atmosferă pe măsură. Detaliile frumoase și locurile pline de inspirație au făcut deliciul fotografiilor! Enjoy!
Emilia & Bogdan
O nuntă drăguță, de vară, cu oameni fericiți și îndrăgostiți!
Emilia & Bogdan
O ședință foto după nuntă, în natură, cu ei doi, îndragostiți - sărbătorind viața!
Alexandra & Ionuț
Alexandra și Ionuț, doi tineri frumoși și îndragostiți, au spus: da! Ei și-au jurat iubire veșnică! Atât de îndrăgostiți să rămâneți pe veci!
Alexandra & Ențiu
Doi oameni frumoși au spus: Da! O amintire dragă, în orașul lor natal, Târgu-Mureș într-o zi de vară, toridă!
Vlad și Raluca
Vlad și Raluca au spus de curând: Da! Am creat împreună o ședință foto după nuntă, care le va rămâne mereu în suflet!
Ențiu & Alexandra
Alexandra și Ențiu au spus: Da! Le urez casă de piatră și multă fericire, veșnică! La mulți ani!
Dani & Raluca
19 mai 2018 - ziua nunții Ralucăi cu Dani, o zi care le va ramâne mereu în amintire și lor, dar și mie. Nunta a îmbinat perfect elementele tradiționale românești cu eleganță și finețe, care îi reprezintă pe acești oameni frumoși. Vă doresc ani minunați împreună!
Dorin & Adela
Un cuplu draguț și îndrăgostit. Sedința foto de dinainte de nuntă, am creat-o împreună într-un loc drag lor, în apropiere de Cluj. Aceste imagini vor dăinui în amintirile lor, pentru totdeauna. Ne revedem la nuntă!
Adrian & Karen
O poveste in imagini, creată împreună cu doi oameni frumoși, pe un pământ străin lor, de care îi leagă amintiri frumoase și oameni dragi, în câteva imagini înainte de nuntă, pe strazile Clujului și munții Apuseni.
Dani & Raluca
Doi tineri îndragostiți și o zi care le va ramâne în suflet - cununia civilă.
Bogdan & Emilia
O zi neobișnuit de caldă de mai, un cuplu jovial și o amintire frumoasă: cununia civilă.
Beautiful Catalina - The Bride
Un proiect frumos, la un eveniment special - Nunta la Palat, și câteva imagini inspiraționale cu Cătălina, fashion blogger. Be awesome!
Alexandra & Ențiu
Un Save The Date care anunță o nuntă grozavă, în curând! Cu Ale & Ențiu.
Adrian & Irina
O zi toridă de septembrie, o gașcă veselă, doi oameni frumoși și îndragostiți, un eveniment pe cinste! ... pe scurt, despre nunta lor!
Adrian & Irina
Au sărbătorit alături de cei dragi, cununia civilă, într-o zi specială de septembrie. Îndrăgostiți și fericiți!
Maria & Răzvan
Artiști, foarte talentați și bineînțeles: îndrăgostiți! Un love session de suflet!
Georgiana & Paul
Se iubesc enorm, și se vede. Este o mare bucurie să faci parte din asemenea povești de dragoste, desprinse din romane.
Georgi & Paul
Georgi & Paul, doi îndrăgostiți frumoși împreună cu care am creat amintiri memorabile la cetatea medievală a Sighișoarei, Biertan și Dumbrăveni. Un love session romantic, înainte de nunta lor.
Gabi & Adriana
Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Cu ocazia nuntii lor am aflat ca se poate si invers. Datorita faptului ca Gabriel, este un scriitor consacrat, nu puteau sa lipseasca decoratiunile cu aceasta tematica, pe care chiar ei le-au realizat. Au creat impreuna o zi memorabilia atat pentru ei, cat si pentru noi toti ceilalti, participanti la frumosul lor eveniment!
Anca & Ovidiu
Un cuplu artsy de oameni frumosi si foarte indragostiti! E o placere sa poti surprinde ca si fotograf oamenii asa cum sunt, naturali si sinceri. Anca si Ovidiu au petrecut ziua lor cea mare exact cum si-au dorit, inconjurati de prietenii dragi si familiile lor iubitoare, intr-o locatie perfecta.
Voi
Vă așteptăm cu drag să fiți următorii oameni frumoși împreună cu care sa creăm amintirile voastre de neuitat!
Back to Top