Foto @Aron Sâmplăleanu

Hello! Sunt Andreia, sunt fotograf profesionist, iar Artsy Vibes e spatiul vizual dedicat momentelor cele mai pretioase ale vietii tale.

Sunt absolventa a Universitatii de Arta si Design din Cluj Napoca, facultatea Foto-Video Procesare a Imaginii. Ma inspira tot ce este nou, sunt curioasa si adaptabila la situatii inedite, iar in fotografie caut sa ii surprind pe oameni intr-un mod care sa îi avantajeze.

Imi plac oamenii noi pe care îi întalnesc zi de zi si cred cu ardoare ca fiecare dintre voi este creativ si are un mare potential creativ ascuns, pregatit sa fie scos la lumina. Asadar, astept sa va cunosc pe voi, miri frumosi si deschisi la idei nastrusnice.

Ultimii ani de fotografiere la evenimente, mi-au scos in cale multi oameni frumosi, impreuna cu care am petrecut clipe minunate si am creat amintiri fotografice care ne vor ramane mereu in suflet.

Sunt nerabdatoare sa va intalnesc la o cafea buna, sa imi spuneti povestea voastra, iar eu sa va povestesc despre fotografia celor mai importante clipe din viata voastra.

Va invit cu drag sa descoperim impreuna chimia unei colaborari armonioase.

Cu drag, Andreia.
Back to Top