Alaturi de tine in cele mai importante momente ale vietii copiilor tai.

Familia Portik
O familie frumoasa. O sedinta foto de toamna. Apusuri delicate. Albumul de familie completat cu fotografii noi! Ce poate fi mai grozav de atat?
Botez Baby Olivia
Ce bucurieee! Baby Olivia adorabila, a împlinit 1 an și a fost botezată. Sărbătoare mare pentru sufletul ei și al nostru celor prezenți! Să ne amintim cu drag de momentele când am fost împrună și ne-am bucurat de viață. Este cel mai prețios dar! La mulți ani, iubită!
Baby Nicolas 1 an
La mulți ani, bebe Nicolas! Ești delicios! Să crești mare și voinic alături de cei dragi ție!
Așteptându-l pe bebe Albert
La Eliza și Adrian am petrecut la nuntă în urmă cu câțiva ani. Acum sărbătoresc sosirea pe lume a celui mai iubit baiețel, bebe Albert. Am memorat în imagini clipe frumoase să le rămână în albumul foto, pentru eternitate. Felicitări, dragilor!
Prințesa Julia
O ședință foto de primăvară timpurie cu o fetiță adorabilă, pasionată de modelling. Munca se învață de mic, rezultatele se văd cu brio. Ședințele foto portret sunt printre favoritele mele.
Cozy Christmas cu Ruxi, Andrei & pruncii lor
An după an, mă revăd cu oameni frumoși, cu oameni dragi! Mai prosperi, mai bogați în inimă. Ruxi și Andrei au o ”echipă” pe cinste. Ne-am întâlnit și ne-am bucurat împreună! Clipele acestea magice, rămân pentru totdeauna, în inima părinților, în albumul de familie.
Crăciunul Anei
Ana îl așteaptă pe Moș Crăciun. A pregătit albumul foto cu amintiri, a scris în suflet și scrisoarea cu dorințele ei. Este adorabilă, iar eu particip cu drag la copilăria ei.
Laura & familia ei
Întotdeauna este momentul potrivit pentru o sărbătoare foto în familie. Laura și cei dragi ei, au adăugat imagini memorabile la albumul familiei. Un apus magic, o zi târzie de toamnă, și niște voie bună, au fost ingredientele potrivite pentru aceste amintiri foto.
Hana
Hana și-a cusut rochia, cu mâna ei. Am ieșit împreună să ne scăldăm în apusul cald al toamnei. Mă bucur să pot fi parte din amintirile ei.
Bebe Nicolas și familia lui frumoasă
Pe bebe Nicolas l-am fotografiat la botez. Ne-am reîntâlnit în lumina minunată de toamnă, ne-am bucurat împreună încă o dată, am pus amintiri noi în albumul lor de familie. Să creșteți mari, împreună, dragilor!
Rafael 1 an
Rafael, o minune de om mic, a sărbătorit primul an de viață, alături de cei care îl iubesc cel mai mult: mama și tata!
Karo 4 ani
Karolina, iubita, a împlinit 4 ani! Îi doresc ani mulți, norocoși, sănătoși și plini de belșug, alături de dragii ei, minunați!
Botez Nicolas
Un bebe adorabil, bebe Nicolas, a fost botezat de curând. Eu le-am fost alături, lui și părinților lui minunați, care îmi sunt colegi de breaslă, și cărora le mulțumesc pentru încrederea de a-mi încredința amintirile lor, în aparatul foto. Felicitări, bebe Nicolas! ! Să ne revedem cu bine!
Două blonduțe drăguțe
Ale și Nico sunt două fetițe adorabile pe care le știu de la botezul lor. M-am reînâlnit de curând cu ele. Minunate și super deștepte. Aștept să ne mai revedem cu veselie!
Ședință foto de maternitate
Doi oameni dragi ai sufletului meu, așteaptă încă o minune în viața lor. Karolina este fericită să își întâmpine surioara. Le doresc tot binele din lume și mă simt norocoasă să fac parte din momentele lor speciale.
Botez bebe Gruia
Un bebe adorabil și foarte iubit a fost creștinat de curând. Noi am participat la botezul lui și vă arăt câteva imagni care îi rămîn în albumul cu amintiri.
Vară
Alma Briana - Botez
O fetiță adorabilă a sărbătorit primul eveniment important din viața ei, botezul! Îi doresc fericire și mult noroc în viața care i se așterne în față, alături de cei dragi ei!
Botez Rafael
Baby Rafael a fost creștinat după cum e obiceiul la noi. Un copil iubit și așteptat cu suflet, de către părinții lui, dragi și mie, alături de care am petrecut și cu ocazia altor evenimente importante din viața lor. Îi doresc și eu un sincer: La mulți ani!
Lara & Esra
O amintire pe viață! Două minuni de surori, pregătite pentru magie.
Karolina este pregătită pentru sosirea Moșului!
Karolina, un copil tare drag mie, pe care îl fotografiez de când s-a născut, a mai adăugat un album de poze in colecția personală, de care se v-a bucura peste ani și ani!
Olivia îl așteaptă pe Moș Crăciun
Spiriduși minunați sunt pregătiți cu amintiri magice pentru cea mai frumoasă Sărbătoare!
Ana e pregătită de magicul Crăciun 2020
Ana i-a scris Moșului. A pregătit albumul de fotografii al familiei. Așteaptă cu nerăbdare magia din noaptea Sfântă!
E vremea Crăciunului!
Ania, bebe Victor și familia lor frumoasă se pregătesc de Crăciun! Scrisoarea au scris-o pentru Moș, pozicile în albumul de familie sunt gata. De acum, poate să vină zăpada, sarmalele, cozonacul...și bineînțeles, veselia!
Olivia 1 an
Un copil absolut minunat a împlinit de câteva zile 1 anișor. Îi doresc noroc și multă sănătate, să crescă mare și să își găsească scopul . Să schimbe lumea și să mute munții! La mulți ani, dragilor frumoși, vă doresc tot binele din lume!
Maternitatea în splendoarea ei!
Doi părinți pe care îi ador așteaptă al doilea copilaș. Prima mea întâlnire cu ei a fost pe vremea când se pregătea să vină pe lume Eva, fetița lor minunată. Amintirea acelui moment mi-a rămas și mie în inimă, la fel de vie precum lor. Am creat din nou o amintire împreună, care și ea va fi la fel de importantă pentru suflet, peste ani. Sunt norocoasă să vă am în viață, Ruxandra, Andrei, Eva și bebe mic!
Baby Zoe
Bebe Zoe, minunată, a sărbătorit 9 luni printr-o ședință foto care îi va rămâne în albumul cu amintiri, pentru totdeauna! Ea este o minunată! Să crești mare și norocoasă, dragă Zoe!
Karolina 3 ani
Acest copil minunat a împlinit 3 ani! Îți doresc ani mulți, norocoși și plini de iubire, dragă Karolina.
Botez Ștefan
Bebe Ștefan, minunat, a fost creștinat de curând. îi doresc ani mulți și minunați alături de toți cei dragi lui. Să crești mare și norocos!
Baby Ayan 1 an
Baby Ayan a împlinit 1 an. Am sărbătorit împreună, la apus de soare, cu tortuleț făcut de mama Emy, cu baloane și cu distracție de vară. La mulți ani!
Copilărie și maci
Macii, sensibili, delicați și totodată plini de pasiune, sunt florile începutului de vară. Toată lumea îi adoră. O amintire în lanul de maci, este o amintire unică și adorabilă. Am creat și împreună cu Hana și Petru câteva poze pe care vi le arat cu drag!
Iris 1 an
Dulcica baby Iris a împlinit un an! îi doresc și eu ani mulți înainte, fericiți și norocoși, alături de cei care o iubesc cel mai mult. Te pup cu drag, copil frumos!
Eliza 2 ani
Baby Eliza va împlini în curând 2 ani. A dorit să sărbătorească alături de familia ei frumoasă, în ultimele zile superbe de toamnă, într-un loc drag sufletului lor. Să crești mare, copil frumos!
Baby Eva 2
O fetiță adorabilă, pe care o fotografiez de când era în burtică, a împlinit 2 ani. Jucăușă, adorabilă și pentru sufletul meu! Să crești mare, minune! La mulți ani, alături de oamenii frumoși care te protejează!
Ana 3
Dulcica baby Ana a împlinit trei ani! Îi doresc ani mulți și frumoși înainte! Să îți amintești cu drag, de copilăria frumoasă alături de cei dragi ție!
Karolina 2 ani
Un copil binecuvântat și-a sărbătorit ziua de naștere alături de oameni minunați, toți cei mai speciali pentru amintirile ei. Să crești mare și norocoasă, drag copil minune!
Reuniune de familie
Când Dumnezeu ți-a dăruit o familie mare și frumoasă, te poți numi norocos. Părinți, bunici, copii, nepoți, verișori, frați, surori, toți minunați, frumoși și binecuvântați, se întâlnesc împreună, vara pentru a sărbători împreună viața. Asta s-a întâmplat de curând, în această familie bogată în suflet! La mulți ani!
Botez Maria
Baby Maria, cea dulce, a venit de departe, acasă la bunici, alături de familia ei frumoasă, ca să fie creștinată. O zi de vară, alături de cei dragi, decor frumos, o locație primitoare și poze pentru a rămâne in amintire, pe viață, cam atât pe scurt despre ziua ei specială. La multi ani!
Botez baby Natasha
Baby Natasha, o bebelină adorabilă, cu o familie minunată, a fost botezată de curând! A fost o plăcere să particip la primul, cel mai important, eveniment din viața ei, cu emoție, mai ales că minunata ei mămică și matușică, sunt și ele fotografe de bebei! Să crești mare, copil frumos!
Alex 1 an
Baby Alex a împlinit 1 an. Cel mai frumos cadou de aniversare este o ședință foto. Și el a avut parte de una, de care își va aminti cu drag, pe măsura trecerii anilor. Să crești mare și voios, dragă Alex, alături de părinții tăi minunați!
Botez baby Ava
Baby Ava a fost botezată! I-am fost alături, într-o locație pe care o recomand cu drag, și cu un decor pe măsură. ( și anume, Casa Rațiu din Turda, de această dată). Detaliile fac diferența, întotdeauna! Mai ales când mama ta, se ocupă de el, pentru ca tu să ai un botez de neuitat!
Botez baby Iris
Iris, Paula și Coco! O familie fericită împreună cu care am petrecut memorabil, un eveniment de suflet, botezul minunii pe care o cheamă: Iris. O fetiță dulce, căreia îi urez ani multi, frumoși și norocoși!
Botez Eliza
O duceață de fetiță! O familie minunată! O petrecere pe cinste! Oameni dragi ai sufletului meu! Botezul Elizei în câteva imagini fără cuvinte!
Aron & Hana
Aron și Hana, fotografie creativă cu adolescenți. Și nu orice adolescenți. Adolescenți Artsy! O ședință foto dragă mie, cu doi prunci pe care îi iubesc!
Eva 1 an
Baby Eva, un copil absolut superb, precum toți sunt și îi ador așa, a împlinit un an. Părinții i-au pregătit un picnic party la care am avut bucuria să particip și eu. Vă arăt și vouă câteva imagini, aici!
Botez Karolina
Baby Karolina a avut parte de o petrecere de botez de neuitat, alături de familia ei frumoasă. Oamenii deosebiți, ținutele unice, decorul de vis, locatia din livada, ospitalieră, sunt câteva din elementele care au întregit tabloul unui eveniment de suflet!
Tudor 1 an
Tudor a împlinit un an. Cel mai frumos cadou din partea părinților lui iubitori, a fost bineînțeles o ședință foto de care iși va aminti cu mare drag peste ani!
Ana 1 an
Bebelina Ana, minunata, a împlinit un an. Am sărbătorit ziua ei, într-o locație de poveste, alături de familia ei frumoasă.
Maternitate Ruxandra
Ruxandra și Andrei o așteaptă pe baby Eva! Am creat împreună câteva fotografii memorabile, de care bebelina Eva va fi foarte încântată, peste ani și ani.
Voi
Vă așteptăm cu drag să fiți următorii oameni frumoși împreună cu care sa creăm amintirile voastre de neuitat!
Back to Top