Alaturi de tine in cele mai importante momente ale vietii copiilor tai.

Alex 1 an
Baby Alex a împlinit 1 an. Cel mai frumos cadou de aniversare este o ședință foto. Și el a avut parte de una, de care își va aminti cu drag, pe măsura trecerii anilor. Să crești mare și voios, dragă Alex, alături de părinții tăi minunați!
Botez baby Ava
Baby Ava a fost botezată! I-am fost alături, într-o locație pe care o recomand cu drag, și cu un decor pe măsură. ( și anume, Casa Rațiu din Turda, de această dată). Detaliile fac diferența, întotdeauna! Mai ales când mama ta, se ocupă de el, pentru ca tu să ai un botez de neuitat!
Botez Petru
De curând, am participat la botezului lui Petru, al treilea copil dintr-o familie minunată, în care cu siguranță va fi iubit și educat cu cea mai mare grijă și dragoste. Este o bucurie să am ocazia să imortalizez momente speciale, precum acesta! Să crești mare, prunc frumos!
Primăvară la oițe
O mică excursie de weekend cu copiii aceștia minunați și aparatul foto. Orice loc poate să îți ofere amintiri de suflet! Acesta a intrat în albumul nostru foto.
Botez baby Iris
Iris, Paula și Coco! O familie fericită împreună cu care am petrecut memorabil, un eveniment de suflet, botezul minunii pe care o cheamă: Iris. O fetiță dulce, căreia îi urez ani multi, frumoși și norocoși!
Botez Eliza
O duceață de fetiță! O familie minunată! O petrecere pe cinste! Oameni dragi ai sufletului meu! Botezul Elizei în câteva imagini fără cuvinte!
Aron & Hana
Aron și Hana, fotografie creativă cu adolescenți. Și nu orice adolescenți. Adolescenți Artsy! O ședință foto dragă mie, cu doi prunci pe care îi iubesc!
Botez Briana
Baby Briana, un mărțișor în pieptul părinților ei! A fost botezată de mărțișor, alături de oamenii ei dragi! Un eveniment frumos și vesel cu oameni minunați. La multi ani, dragă minune!
Eva 1 an
Baby Eva, un copil absolut superb, precum toți sunt și îi ador așa, a împlinit un an. Părinții i-au pregătit un picnic party la care am avut bucuria să particip și eu. Vă arăt și vouă câteva imagini, aici!
Botez Karolina
Baby Karolina a avut parte de o petrecere de botez de neuitat, alături de familia ei frumoasă. Oamenii deosebiți, ținutele unice, decorul de vis, locatia din livada, ospitalieră, sunt câteva din elementele care au întregit tabloul unui eveniment de suflet!
Tudor 1 an
Tudor a împlinit un an. Cel mai frumos cadou din partea părinților lui iubitori, a fost bineînțeles o ședință foto de care iși va aminti cu mare drag peste ani!
Ana 1 an
Bebelina Ana, minunata, a împlinit un an. Am sărbătorit ziua ei, într-o locație de poveste, alături de familia ei frumoasă.
Maternitate Ruxandra
Ruxandra și Andrei o așteaptă pe baby Eva! Am creat împreună câteva fotografii memorabile, de care bebelina Eva va fi foarte încântată, peste ani și ani.
Voi
Vă așteptăm cu drag să fiți următorii oameni frumoși împreună cu care sa creăm amintirile voastre de neuitat!
Back to Top