Alaturi de tine in cele mai importante momente ale vietii copiilor tai.

Botez Eduard
Baby Eduard a primit binecuvântarea ”cerului” prin botez, de curând. Îi doresc și eu și toți cei dragi lui ani, mulți, fericiți și prosperi de acum înainte!
Baby Zoe
Bebe Zoe, minunată, a sărbătorit 9 luni printr-o ședință foto care îi va rămâne în albumul cu amintiri, pentru totdeauna! Ea este o minunată! Să crești mare și norocoasă, dragă Zoe!
Karolina 3 ani
Acest copil minunat a împlinit 3 ani! Îți doresc ani mulți, norocoși și plini de iubire, dragă Karolina.
Botez Ștefan
Bebe Ștefan, minunat, a fost creștinat de curând. îi doresc ani mulți și minunați alături de toți cei dragi lui. Să crești mare și norocos!
Baby Ayan 1 an
Baby Ayan a împlinit 1 an. Am sărbătorit împreună, la apus de soare, cu tortuleț făcut de mama Emy, cu baloane și cu distracție de vară. La mulți ani!
Copilărie și maci
Macii, sensibili, delicați și totodată plini de pasiune, sunt florile începutului de vară. Toată lumea îi adoră. O amintire în lanul de maci, este o amintire unică și adorabilă. Am creat și împreună cu Hana și Petru câteva poze pe care vi le arat cu drag!
Botez Constantin
Baby Constantin a fost botezat de curând! Îi doresc ani mulți, frumoși și norocoși alături de cei care îl adoră. Vă arăt și vouă câteva fotografii cu o fățică drăguță tare!
Botez bebe Victor
Am început anul 2020 cu oameni frumoși. Bebe Victor și familia lui au sărbătorit de curând, primul eveniment important din viața nou venitului pe lume. Le-am fost alături și vă arăt câteva imagini!
Botez Maia
Iubită și adorabilă, baby Maia a fost de curând botezată. Mă bucur mereu să pot participa la evenimentele voastre de suflet. Să crești mare, copil drag!
Botez Alexia
Bebelina Alexia a fost de curând botezată. Le-am fost și eu alături și îi doresc un sincer: La mulți ani! Am ilustrat în fotografii evenimentul, de la care vă arăt și vouă câteva imagini!
Iris 1 an
Dulcica baby Iris a împlinit un an! îi doresc și eu ani mulți înainte, fericiți și norocoși, alături de cei care o iubesc cel mai mult. Te pup cu drag, copil frumos!
Eliza 2 ani
Baby Eliza va împlini în curând 2 ani. A dorit să sărbătorească alături de familia ei frumoasă, în ultimele zile superbe de toamnă, într-un loc drag sufletului lor. Să crești mare, copil frumos!
Ayan
Baby Ayan a fost botezat. A fost zi de sărbătoare. Eu le-am fost alături. Povestea lui Emi, Bogdan și Ayan continuă. La mulți ani!
Anastasia
Baby Anastasia a fost botezată de curând și eu am scris povestea în câteva imagini. Să crești mare, copil frumos! La mulți ani!
Baby Eva 2
O fetiță adorabilă, pe care o fotografiez de când era în burtică, a împlinit 2 ani. Jucăușă, adorabilă și pentru sufletul meu! Să crești mare, minune! La mulți ani, alături de oamenii frumoși care te protejează!
Ana 3
Dulcica baby Ana a împlinit trei ani! Îi doresc ani mulți și frumoși înainte! Să îți amintești cu drag, de copilăria frumoasă alături de cei dragi ție!
Friends forever
Amintirile noastre din copilărie rămân vii, în albume foto, păstrate cu mare drag și apreciere. Două familii frumoase au ales să păstreze în fotografii un moment important pentru sufletul lor și al fetelor, care își vor aminti peste ani de aceste momente. Am petrecut alături de ei o seară magică, scăldată în raze calde de toamnă.
Botez baby Clara
Baby Clara a fost botezată de curând și eu am participat alături de familie, pentru a scrie povestea lor, în imagini. Babelușii sunt absolut adorabili! La fel și minunea aceasta mică, iubită și norocoasă! Îi doresc o viață frumoasă și împlinită, alături de cei dragi ei!
Marc 1 an
Baby Marc, a împlinit de curând un an. A sărbătorit alături de părinții lui minunați și iubitori, printr-o ședință foto, la apus de soare. Întotdeauna este o bucurie să întâlnesc sau reîntâlnesc oameni deosebiți, aproape de sufletul meu. La mulți ani!
Karolina 2 ani
Un copil binecuvântat și-a sărbătorit ziua de naștere alături de oameni minunați, toți cei mai speciali pentru amintirile ei. Să crești mare și norocoasă, drag copil minune!
Reuniune de familie
Când Dumnezeu ți-a dăruit o familie mare și frumoasă, te poți numi norocos. Părinți, bunici, copii, nepoți, verișori, frați, surori, toți minunați, frumoși și binecuvântați, se întâlnesc împreună, vara pentru a sărbători împreună viața. Asta s-a întâmplat de curând, în această familie bogată în suflet! La mulți ani!
Botez Maria
Baby Maria, cea dulce, a venit de departe, acasă la bunici, alături de familia ei frumoasă, ca să fie creștinată. O zi de vară, alături de cei dragi, decor frumos, o locație primitoare și poze pentru a rămâne in amintire, pe viață, cam atât pe scurt despre ziua ei specială. La multi ani!
Botez Finn
Baby Finn, un bebelin adorabil, cum sunt toți de fapt, a venit de departe, în orașul natal al mamei, Turda, pentru a sărbători alături de familie, primul său eveniment important, și anume botezul. Să crești mare, voios și cuminte precum ai fost în această zi, și să îi bucuri pe cei care te iubesc!
Botez baby Oliver
Prunci frumoși, mamici adorabile, familii iubitoare, amintiri memorabile! Despre asta e vorba aici, pe Artsy Vibes - site-ul de fotografie. Baby Ollie, a călătorit de departe pentru a fi botezat, acasă. Să crești mare și să ne revedem cu bine!
Botez baby Natasha
Baby Natasha, o bebelină adorabilă, cu o familie minunată, a fost botezată de curând! A fost o plăcere să particip la primul, cel mai important, eveniment din viața ei, cu emoție, mai ales că minunata ei mămică și matușică, sunt și ele fotografe de bebei! Să crești mare, copil frumos!
Aron, Hana, Petru și Teddy
Vara, copiii iubiți, apusul, lavanda, cățelul fotogenic, sunt câteva din ingredientele unor amintiri memorabile, pentru mine! Aștept cu nerăbdare să creez și împreună cu voi, imagini care să vă rămănă în suflet și în albumul de familie!
Alex 1 an
Baby Alex a împlinit 1 an. Cel mai frumos cadou de aniversare este o ședință foto. Și el a avut parte de una, de care își va aminti cu drag, pe măsura trecerii anilor. Să crești mare și voios, dragă Alex, alături de părinții tăi minunați!
Botez baby Ava
Baby Ava a fost botezată! I-am fost alături, într-o locație pe care o recomand cu drag, și cu un decor pe măsură. ( și anume, Casa Rațiu din Turda, de această dată). Detaliile fac diferența, întotdeauna! Mai ales când mama ta, se ocupă de el, pentru ca tu să ai un botez de neuitat!
Botez Petru
De curând, am participat la botezului lui Petru, al treilea copil dintr-o familie minunată, în care cu siguranță va fi iubit și educat cu cea mai mare grijă și dragoste. Este o bucurie să am ocazia să imortalizez momente speciale, precum acesta! Să crești mare, prunc frumos!
Primăvară la oițe
O mică excursie de weekend cu copiii aceștia minunați și aparatul foto. Orice loc poate să îți ofere amintiri de suflet! Acesta a intrat în albumul nostru foto.
Botez baby Iris
Iris, Paula și Coco! O familie fericită împreună cu care am petrecut memorabil, un eveniment de suflet, botezul minunii pe care o cheamă: Iris. O fetiță dulce, căreia îi urez ani multi, frumoși și norocoși!
Botez Eliza
O duceață de fetiță! O familie minunată! O petrecere pe cinste! Oameni dragi ai sufletului meu! Botezul Elizei în câteva imagini fără cuvinte!
Aron & Hana
Aron și Hana, fotografie creativă cu adolescenți. Și nu orice adolescenți. Adolescenți Artsy! O ședință foto dragă mie, cu doi prunci pe care îi iubesc!
Botez Briana
Baby Briana, un mărțișor în pieptul părinților ei! A fost botezată de mărțișor, alături de oamenii ei dragi! Un eveniment frumos și vesel cu oameni minunați. La multi ani, dragă minune!
Eva 1 an
Baby Eva, un copil absolut superb, precum toți sunt și îi ador așa, a împlinit un an. Părinții i-au pregătit un picnic party la care am avut bucuria să particip și eu. Vă arăt și vouă câteva imagini, aici!
Botez Karolina
Baby Karolina a avut parte de o petrecere de botez de neuitat, alături de familia ei frumoasă. Oamenii deosebiți, ținutele unice, decorul de vis, locatia din livada, ospitalieră, sunt câteva din elementele care au întregit tabloul unui eveniment de suflet!
Tudor 1 an
Tudor a împlinit un an. Cel mai frumos cadou din partea părinților lui iubitori, a fost bineînțeles o ședință foto de care iși va aminti cu mare drag peste ani!
Ana 1 an
Bebelina Ana, minunata, a împlinit un an. Am sărbătorit ziua ei, într-o locație de poveste, alături de familia ei frumoasă.
Maternitate Ruxandra
Ruxandra și Andrei o așteaptă pe baby Eva! Am creat împreună câteva fotografii memorabile, de care bebelina Eva va fi foarte încântată, peste ani și ani.
Voi
Vă așteptăm cu drag să fiți următorii oameni frumoși împreună cu care sa creăm amintirile voastre de neuitat!
Back to Top